View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Feb 17, 2018 7:14 pmReply to topic  [ 23 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
 Kissa 
Author Message

Joined: Sun Jan 11, 2015 8:54 am
Posts: 198
Osan otto lady k:lle. Vaikka en ollut aikoinaan kissa ihminen niin emäntä toi tullessaan 2 kissaa joista on tullu nykyään enemmän mun ku emännän seuralaisia ja erittäin tärkeiksi.

Me asutaan taajamassa ja omat kissat kulkee luukusta mielensä mukaan mutta viime vuonna naapuriin tuli pariskunta vuokralle joka ei tykänny kissoista ja tuli sanomista. Tarkastelin vähä lain säädäntöä niin kissat saa olla vapaana pois lukien leikkikentät lenkkipolut ym. Tietysti olisin velvollinen korjaa mahdolliset vahingot. Mutta sitten vuorostaan Eu tulkitsee että jos lemmikki poistuu pihapiiristä niin se on heitteille jättöä ja rangaistavaa. Hienoja tulkintoja.

Meillä ku tuli sanomista niin se valittaja facebook agressioissaan rupes kyselee että tarviiko tässä ruveta jousella kissaa ampumaan niin totesin että jos kissasta löytyy nuoli niin tulen palauttamaan sen omalla jousellani. Siihe loppu taas kerran uhoamiset ja kun koitin sovitella ja etsiä molempia tyydyttävää ratkaisua niin eipä kissa enää niin haitaks ollut.. Ihme kaveri ku ei rauhallinen keskustelu kiinnosta.

Jos muuten kissoja kaipaa niin facebook ryhmä eläintenpelastusrinki valintaan ja sieltä löytyy linkkejä kotiatarvitseville kissoille. Kodittomia ja suojassa olevia kissoja on enemmän kuin tarpeeksi ja luontoon syntyneitä kuolee vähän väliä. Se on kissalle paska paikka syntyä kun ei evoluutio ole tänne niitä luonut...


Mon Jan 08, 2018 12:23 pm
Profile

Joined: Mon Dec 22, 2014 6:42 am
Posts: 1032
Kiitos, Kessu. Olen huolissani ja pikkuisen pöyristynyt itseeni: tajuan vasta nyt ottaneeni 10-viikkoisen madottamattoman ja rokottamattoman pennun. Ne olivat ihan koulujakäyneitä ihmisiä ja minä kuulun eläinsuojeluyhdistykseen, ei hyvää päivää! Pentu on jo rajusti leimautunut, kehrää, syö ja on kaikin puolin terve, mutta miukuu perääni ja välillä lutkuttaa sormiani, emoa siis vielä ikävä. Ehkä parempi, että häntä tuli tänne, jotta normaali kissanhoito lähtee sujumaan. Kissan aikaisin luovutusikä on 12 viikkoa ja ensimmäinen madotus pitäisi tehdä jo kolmiviikkoiselle pennulle, koska suolinkaiset tarttuvat äidinmaidosta.

_________________
Humusta luova kulttuuri.


Mon Jan 08, 2018 5:32 pm
Profile

Joined: Mon Dec 22, 2014 6:42 am
Posts: 1032
Nyt on talossa taas kolme kattia. Pienin pentu pääsee pian ensimmäisille rokotuksilleen. Minulla on jonkinlainen abstrakti tilantaju itsellänikin, mutta oma mielikuvitukseni ei ikinä yllä tämän pennun tasolle, eli hahmottamaan niitä kaikkia paikkoja, minne voipi vääntää paskat. :doh:

_________________
Humusta luova kulttuuri.


Mon Feb 12, 2018 8:52 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 23 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software. ColorizeIt.