View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Dec 17, 2017 6:07 amReply to topic  [ 18 posts ]  Go to page Previous  1, 2
 Halla-aho 
Author Message
yrtti wrote:
ois kiva tietää eu-liittovaltion tuomat edut Suomen kansalle?

Eiks Jussi halunnu liittovaltioo? Kysy silt eduist.

Aamulehti 4.1.2017 wrote:
Siis liittovaltion malliin, jota voisi hyvin ottaa Sveitsin kantoni- tai Saksan ja Yhdysvaltain osavaltiojärjestelmästä, Halla-aho ehdottaa.


Tue Jun 13, 2017 3:54 pm

Joined: Sat Jan 03, 2015 9:40 pm
Posts: 290
Ihme kesäteatteria tämä hallituskriisi ja perussuomalaisten jakaantuminen. Epäilen, että Sipilä, Orpo ja Soini ovat suunnitelma B:stä etukäteen sopineet, vaikka muuta väittävät.

_________________
http://virrastapoimittua.blogspot.fi/


Tue Jun 13, 2017 8:15 pm
Profile

Joined: Tue Jan 26, 2016 11:27 am
Posts: 4
yrtti wrote:
mitkä ovat nämä paljon tehdyt olkiukot maahanmuutosta ja mistä tämä suurinosa(?) samaa mieltä?

ois kiva tietää eu-liittovaltion tuomat edut Suomen kansalle?


Tämä menee nyt aika paljon asian vierestä, mutta vastataan. Tämä on viimeinen postaukseni tästä, sitten jatkot PM:lla jos kiinnostaa, ok?

Olkiukot: Että jokin merkittävä osa ihmisistä haluaisi "rajat auki" ja tänne kaikki haluavat. Tai että toisaalta jokin merkittävä osa ihmisistä haluaisi estää maahanmuuton tai pakolaisten oton kokonaan, tai pitäisi tulijoita rodullisesti huonompina. Että juuri kukaan kuvittelisi ongelman olevan yksinkertainen.

Mistä uskon että yleisesti ottaen ollaan samaa mieltä: Maailma on paska paikka. (Sisällis)sotaa pakenevia lapsia (<12 v) halutaan auttaa, vaikka ottamalla heidät tänne meidän kustannuksella. Ihmisiä, joita henkilokohtaisesti vainotaan heidän poikkeuksellisen suomalaisten/länsimaalaisten asenteittensa vuoksi, halutaan auttaa vaikka ottamalla heidät tänne meidän kustannuksella. Muitakin ihmisiä halutaan auttaa kohtuuden rajoissa, kunhan apu on merkityksellistä eikä vain katoa jonnekin. Maailman paskuutta ei ratkaista asuttamalla ihmiset tänne ja antamalla heille rahaa, kriteerien pakolaisstatuksen saamiseksi pitää olla tiukat ja niitä pitää valvoa. Integroituminen on ongelma, erityisesti kun yhteisö on kasvanut ja kantaväestöstä eristäytyminen helpottunut. Integroitumista ei ratkaista tekemällä elämä vaikeaksi täällä jo oleville maahanmuuttajille. Islamin yleiset tulkinnat ovat arkaaisia ja erityisesti naisille perseestä. Rikolliset pitäisi karkottaa pakolaisstatuksesta huolimatta. Kaikki pakolaiset (paitsi ne jotka ovat oppineet kielen, elättävät itsensä, ja haluavat jäädä) pitäisi pyrkiä palauttamaan heti lähtömaan tilanteen salliessa. Jne.

Eu-liittovaltion etuja: Suuremman yksikön tasapainottava vaikutus (esim. miettii miten paljon Suomi ja Suomen tilanne on muuttunut 30-40 vuodessa), maailmankaupan helpottuminen (esim. lääkintälaite- ja yksityisyysdirektiivit implementoitiin aikanaan hiukan eroavasti eri jäsenvaltioissa, molemmista on nyt tulossa suoraan sitovat regulaatiot/lait, mikä helpottaa yritysten toimintaa alueella; pitäisin tätä esimerkkinä "liittovaltiokehityksestä"), suuremman yksikön mukanaan tuoma neuvotteluvalta (vs. USA, Kiina), vähän enemmän sananvaltaa siihen etteivät muut EU-maat perseile ihan täydellisesti. Puolustusyhteistyö (oletettavasti). Negatiivistakin sitten on (kuten aikaisemmin sanoin, puolensa ja puolensa), mutta nämä ovat niitä positiivisia minun mielestäni.


Wed Jun 14, 2017 3:53 am
Profile
User avatar

Joined: Mon Apr 27, 2015 8:13 am
Posts: 293
MiM wrote:
Olkiukot: Että jokin merkittävä osa ihmisistä haluaisi "rajat auki" ja tänne kaikki haluavat. Tai että toisaalta jokin merkittävä osa ihmisistä haluaisi estää maahanmuuton tai pakolaisten oton kokonaan, tai pitäisi tulijoita rodullisesti huonompina. Että juuri kukaan kuvittelisi ongelman olevan yksinkertainen.

Mistä uskon että yleisesti ottaen ollaan samaa mieltä: Maailma on paska paikka. (Sisällis)sotaa pakenevia lapsia (<12 v) halutaan auttaa, vaikka ottamalla heidät tänne meidän kustannuksella. Ihmisiä, joita henkilokohtaisesti vainotaan heidän poikkeuksellisen suomalaisten/länsimaalaisten asenteittensa vuoksi, halutaan auttaa vaikka ottamalla heidät tänne meidän kustannuksella. Muitakin ihmisiä halutaan auttaa kohtuuden rajoissa, kunhan apu on merkityksellistä eikä vain katoa jonnekin.

Tässä asiassa ei tarvitse olla uskon varassa. Chatham House tutki asiaa ja 55% eurooppalaisista haluaa lopettaa kaiken maahanmuuton muslimimaista kokonaan.

https://www.chathamhouse.org/expert/com ... mmigration


Wed Jun 14, 2017 7:00 am
Profile

Joined: Wed Feb 04, 2015 4:35 pm
Posts: 101
Halla-Aho ilmoittaa huomenna uudesta takaisin loikkaajasta. Pari lisää, niin taas hallitus kriisi.


Mon Jun 26, 2017 8:08 pm
Profile

Joined: Tue Dec 30, 2014 8:21 pm
Posts: 491
arja juvonen paluumuuttajana.
yksi lisä joka tajus että perseeseensä audin merkin painattanut ja kieli pitkällä kok/kesk suuntaan oleva soini ei oikeasti ole edustanut perussuomalaisia (vaan itseään) vuosikausiin eikä ajanut niitä asioita joita jäsenet ovat valinneet ja äänestäjät halunneet.


Tue Jun 27, 2017 10:07 am
Profile

Joined: Wed Dec 31, 2014 12:47 pm
Posts: 385
Ei olisi mikään yllätys vaikka Juvosenkin jälkeen löytyisi vielä paluumuuttajia. Kunhan osa uuteen ryhmään loikanneista tajuaa konkreettisesti että sen myötä kun Soinin ja muutaman muun ministerin "hillotolppa" sekä eduskunnan puhemiehen (Maria Lohela) jakkara on varmistettu, heidän roolikseen jää vain ja ainoastaan:
-toimia päälukuna jolla varmistetaan nippa-nappa enemmistö hallituspuolueille salissa
-äänestää pullikoimatta juuri sitä mitä kokoomus ja keskusta sattuvat kulloinkin käskyttämään
-toimia likasankona kun entiset äänestäjät käyvät antamassa palautetta takinkäännöstä

Kaikille uuteen ryhmään loikanneista kun ei riitä edes palkkiovirkoja Brysseliinkään (Hanna Mäntylä) niin oma poliittinen ura on sitten toimia kynnysmattona johon omat puoluetoverit pyyhkivät jalkansa parempiin hommiin kävellessään.

Pikantti yksityiskohta on että loikanneiden joukossa on aika monta (Terho, Lohela, Elo, Saarakkala nyt ainakin) sellaista joiden kansanedustajan paikka on alunperin saatu ns. nuivalla teemalla eli käytännössä Jussi Halla-Ahon suosiota hyväksikäyttäen . Nyt sitten kun ensimmäisen kerran Halla-Aho olisi ollut konkreettisen poliittisen tuen tarpeessa niin välittömästi reilukerho kokoontui pitkien puukkojen yöhön :mrgreen: Ja mitäpä siitä jos äänestäjät suuttuu, tässä vielä ehkä pari vuotta aikaa katsoa sopivaa palkkiovirkaa eduskuntauran jälkeen.


Tue Jun 27, 2017 11:23 am
Profile

Joined: Wed Dec 31, 2014 12:47 pm
Posts: 385
Soinin ulina jatkuu:
http://timosoini.fi/2017/06/aina-vaarin ... in-oikein/
"he ovat vuosia todistelleet järjestön äärioikeistolaisuutta. Huutaneet äänensä käheäksi fasismista. Nyt se on okei?""

Katsos, Timo, se nyt vaan on sillä lailla että: "Sellaista elämä nyt on. Kun ongelma on niin valtava, kuten pakolaiskriisi tällä hetkellä, muuttuu kaikki. Tässä tilanteessa pitää muuttaa aiempia käsityksiä ja kantaa vastuuta". [Timo Soini Der Spiegel-lehdessä 3.10.2015 oltuaan nippa-nappa 4 kuukautta ministerinä]
http://www.spiegel.de/politik/ausland/f ... 55693.html

Mietin että onkohan jäljellä YHTÄÄN vaalilupausta jota Soini ei olisi jo ehtinyt perua tai jättää tekemättä? Kreikka, turvapaikanhakijat, bensanhinta jne?


Tue Jun 27, 2017 11:28 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 18 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software. ColorizeIt.