View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Jan 23, 2018 1:33 pmReply to topic  [ 18 posts ]  Go to page Previous  1, 2
 Kaukopartiomies Aimo Koivusen uskomaton selviytymistarina 
Author Message

Joined: Sun Dec 21, 2014 5:17 pm
Posts: 1004
Juu ei todellakaan mahdottomia ole.

Monesti tuli pentuna polkastua porukoiden mökille ja takaisin (35 km suunta)päivässä mutta ottaen nykykunnon huomioon niin en oikein tiedä missä mennään.
Kävelen kyllä nopeasti 20 km, sitten hidastuu vauhti kunnolla ja päivässä pääsen nytkin sen 75 km pyörällä en ole koittanut mutta tuntuu tyhmältä verrata nykykuntoa siihen mitä se oli nuoruuden kiimassa kun piti saada ............... sillon vaikka jumalauta kontattiin 15 km ja ei tuntunut missään.
Parikymmentä kilsaa menee komeasti..

mutta tuo etenemis ja kantokyky selviävät nyt kun himpun sulaa lumet niin teen pidemmän vaelluksen ja parina vika päivänä otetaan miehestä kaikki irti. sitten nähdään sen hetken kunto.

En mielellään vertaa nuoruuden kuntoa tähän päivään vaikka en vanha olekkaan.

Koska itse kärsin lapsuuden ajan pienestä reijästä sydämessä joka vaikutti kuntoon ja hapen ottoon ja siksi olen aina ollut huono kuntoinen ja ei voinut juosta kuin 40 metriä ja tuli pumppu rinnasta ulos ja pisti. Minkäs teet!

Teini iässä homma parani kyllä ja silloin teinkin sen vaelluksen lapissa mistä jo aiemmalla foorumilla kerroin. 5 päivää ja 55 km, 38 astetta kuumetta,tuhkarokko, rinkka 45 kg, omapaino 55.

Siitä saa koittaa. nyt? en selviäisi jos tulisi 55 kg niskaan ja sama suoritus ainakaan just nyt kunnolla, katsotaan pari kolme viikkoa jos saa treenata että miten kulkisi.


Tue Mar 24, 2015 5:08 pm
Profile

Joined: Wed Jan 07, 2015 1:50 pm
Posts: 184
Mielenkiintoista matskua tulossa.

http://yle.fi/aihe/dokumentit/sotasisua-pillereista


Thu Aug 13, 2015 8:42 am
Profile

Joined: Sun Aug 02, 2015 5:43 am
Posts: 142
Kuukkelin syönyt raakana piripäissään, ok. Olen aikaisemminkin lukenut kaukopartiotoiminnasta jossa syötiin kettu raakana. Yhtenäistä näille kertomuksille on suoritus, tai sen mahdottomuus. Kovakuntoinen, perusterve henkilö, kävelee helsingistä heinolaan. Siihen piriä, matka jatkuu jyväskylään asti. Mutta että talvella vaikeakulkuisessa, lumisessa, ilman suksia, vihollinen perässä, pakkasessa, ilman nestettä (joo, lunta voi syödä) ja ruokaa, 400km ja yliannostuksessa vielä :lol:

Minä kun luulin että tuollaisesta yliannostuksesta ei selviä ilman vasta-ainetta ja tehohoitoa. Sentään pari vaahtosuuta olen työtehtävissä tavannut. Toinen oli keskiluokkainen nainen joka jälkikäteen kertoi että oli ensimmäinen ja viimeinen pirin kokeilukerta.

Tulee Ensio Tiira jotenkin mieleen Aimo Koivusesta, en tiedä miksi.

Edit: Aika kyrpä kun veti ite koko ryhmän pillerit, oikein herkkusuu..


Thu Aug 13, 2015 9:11 am
Profile

Joined: Wed Jan 07, 2015 1:50 pm
Posts: 184
Stimulanttien reippaan annostelun avulla, jos valtavia riskejä ei lasketa, kuitenkin pääsee sopivasti osuessa selkeän yli-inhimillisiin suoritteisiin. En yhtään epäile, etteikö kyseessä saattaisi olla yksi ihmiskunnan kovimpia kestävyyssuoritteita monen yhteensattuman seurauksena. Ilmeisesti jatkuva oleilu todella kylmässä vastapainotti överioireiden kriittisen äkillistä kertymistä, fyysinen äärisuoritus kanavoi liian adrenaliinin sopivaan käyttöön ja Koivusen sydän ja aivot sillä kertaa kestivät todennäköisyyksien vastaisesti.

Meni miten meni, hienoa että äijä itse on saatu haastikseen. Odotan ohjelmalta paljon, toivottavasti emme pety!

Mitenkään väheksymättä riskejä tai oloja, spiidin viihdekäyttö-övereistä ei voi kuitenkaan ehkä puhua samana päivänä... :)
Käki wrote:
Sentään pari vaahtosuuta olen työtehtävissä tavannut. Toinen oli keskiluokkainen nainen joka jälkikäteen kertoi että oli ensimmäinen ja viimeinen pirin kokeilukerta.

Sattuiko vahinko kuten Aimolla vai miksi moiset öyskeet?


Thu Aug 13, 2015 10:04 am
Profile

Joined: Sun Aug 02, 2015 5:43 am
Posts: 142
Eliphaz wrote:
Sattuiko vahinko kuten Aimolla vai miksi moiset öyskeet?


Eikö se ole jo vahinko jos ylipäätään ottaa huumeita ? Naisesta sen verran että kyseessä oli myös pilleri muodossa tarjoiltavaa MDMA-amfetamiinia joka tunnetaan nimellä ekstaasi. Kertoi ottaneen ainakin pari, ehkä enemmän. Ilmeisesti kun ei vaikutusta tuntunut niin lisää koneeseen :dance:


Thu Aug 13, 2015 10:27 am
Profile
Käki wrote:
....veti ite koko ryhmän pillerit, oikein herkkusuu..


Muha-ha-ha.....ahnas saamaan itselle kaiken hyvän. Survivalisti -ainesta!!!


Thu Aug 13, 2015 2:48 pm

Joined: Wed Jan 07, 2015 1:50 pm
Posts: 184
http://areena.yle.fi/1-2491671?autoplay=true

Sama tarinahan Koivusen pojalta tuli mitä tässä on jo luettu - parilla selventävällä lisukkeella eli: Aimo ei suinkaan kiskonut kaikkia nappeja kerralla vaan niitä jäi matkan varrelle, mikä oli tietysti välttämätöntä selviytymistä varten. Seikkailun seurauksena paleltuineita varpaita amputoitiin. Invalidisaatio oli ilmeisesti kohtuullisen lievä, Koivunen kuoli 1989.

Se siitä tarinasta. Ikävä vaan että ainekset tuhottiin puolustusvoimain varastosta 70-luvulla... hyvin toimivaa, uudempaa kamaa jaettiin vempassa vielä 90-luvulla mutta sen uudemmista höökipulvereista ei ole mitään tietoa. Kai jossain jotain modafinilia on lentäjille yms. mutta kemiallisia apuja ei varmasti löydy sellaisia määriä kuin 40-luvulla Saksan ylijäämästä. Stimulanttien osuus Suomen sotamenestyksessä vs. aliravittu ja vodkapäinen ryssä, oli ilmeisen merkittävä. Eli tältäkin osin Suomen puolustuskunto on ryvetetty, ei mitään uutta :?


Fri Sep 25, 2015 1:26 pm
Profile

Joined: Sat Jan 03, 2015 10:44 am
Posts: 113
Kyllä säkylän luolista varmasti löytyy salanen lääkehuone, sijainnee jossain ihan perällä ja ties kuinka monennessa kerroksassa maan alla.


Fri Sep 25, 2015 5:53 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 18 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software. ColorizeIt.