View unanswered posts | View active topics It is currently Wed Jan 24, 2018 1:45 amReply to topic  [ 1 post ] 
 Lääketieteen hurja kehitys 
Author Message

Joined: Sun May 10, 2015 9:32 am
Posts: 688
Vai että kehittävät lääkeyhtiöt hiki päässä modifioituja täsmämolekyylejä, jotka vaikuttaisivat testostrenonin tapaan vain tietyissä kudoksissa, eli pitäisivät esimerkiksi luun tiheyden tai lihasmassan kasassa ilman niitä sivuavaikutuksia joita stereoidella. Steroidithan aiheuttavat tutkitusti ainakin syöpää, mielenterveyshäiriöitä ja esimerkiksi hormonitasapainon pahaa järkkymistä.

Tosiaan, nämä SARMS-tuotteet ovat nyt näitä tarkasti suunniteltuja molekyylejä, joilla hyviä vaikutuksia voidaan saada aikaiseksi ilman pahoja. Jos tässä onnistutaan, niiden kehittäjä ja ennen kaikkea patentoijafirma rikastunee kovasti. Jos käyttö on terveellistä ja sallitaan vaikkapa urheilussa, se mullistaa esimerkiksi ikätilastoja. Jos 40-vuotias pikajuoksija voi olla 20-vuotiaan kunnossa, tultaneen ainakin satasen enkat paukuttelemaan uusiksi.

Pelottavaa on, että näille on jo nettikauppoja, joissa epäilemättä myydään väärennettyä tavaraa, tuskin lääkeyhtiöt näitä ilmaiseksi jakavat.

Quote:
Selective androgen receptor modulators or SARMs are a novel class of androgen receptor ligands. (The name follows the terminology currently used for similar molecules targeting the estrogen receptor, "selective estrogen receptor modulators," such as Tamoxifen.) They are intended to have the same kind of effects as androgenic drugs like anabolic steroids but be much more selective in their action,[1] allowing them to be used for many more clinical indications than the relatively limited legitimate uses that anabolic steroids are currently approved for.


Samaan aikaan myös lääkkeet ja rokotukset tehoavat. En pidä lainkaan mahdottomana, että kohta eletään yli 100-vuotiaaksi. Survariviitekehyksessä tämä vaikuttanee niin, että elämänlaatua voitaneen parantaa, minkä vähän ideologistina toivon vaikuttavat ihmiskunan parempaan onnellisuuteen.


Tue Oct 13, 2015 7:07 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software. ColorizeIt.