View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Dec 17, 2017 6:21 amReply to topic  [ 34 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Rinkka 
Author Message
User avatar

Joined: Fri Jan 09, 2015 3:37 pm
Posts: 207
Kotimaista tietysti pitää suosia mutta jos vaan sopivaa ei löydy, niin uskaltaisin väittää että tuolta sitte...

http://www.tacwrk.com/en/equipment/backpacks

On tosi hinnakkaitakin joukossa mutta melkein kaikille budjeteille jotain.

_________________
Anyone who run, is a VC. Anyone who stay still, is a well disciplined VC.


Mon May 04, 2015 8:08 pm
Profile

Joined: Sun May 10, 2015 9:32 am
Posts: 686
Eberlestockin siviilirinkka tulossa, pitää raportoida kun saa kokemuksia.


Fri Jul 24, 2015 6:23 am
Profile

Joined: Thu Jan 01, 2015 1:23 pm
Posts: 66
Viime viikolla saapui vihdoin Savotan LJK-Modulaaririnkka. Kunhan pikku työtapaturman vammat paranevat, lataan sinne vähän painoa ja säädän säädöt kohdilleen lähimetsissä.


Fri Jul 24, 2015 3:44 pm
Profile
User avatar

Joined: Fri Apr 24, 2015 3:47 am
Posts: 63
Location: Tellus
Onko kukaan viritellyt anatomikia sillein, että sen saa halutessaan putkirunkoon kiinni tai valmistaako mikään taho tällaisia? Luulisi tulleen tämmöinen mieleen monellekin. Kyllähän joitakin putkirinkallisia säkkejä voi kantaa ilman rankaa, mutta kantomukavuus varmasti.. no :/
Tuommoinen tuo sen edun ettei tarvitsisi joka tilanteeseen olla omaa kantolaitetta.

Tuossa ostin juuri Lowe alpine stingin. Siihen suunnittelin tehdä kiinnitysremmit putkirunkoon. Kunhan paketti saapuu, niin olen viisaampi asian suhteen..


Tue Aug 16, 2016 10:25 am
Profile
User avatar

Joined: Fri Apr 24, 2015 3:47 am
Posts: 63
Location: Tellus
Rinkka tuli eilen. Ei tuottanut pettymystä. Tuossa juuri äsken testasin jo tätä em. ideaa eli sidoin sen kiinni Savotan putkistoon hihnoilla. Toimii! Pitää vain nyt sitten jossain vaiheessa ommella sopiviin kohtiin erilliset putkeen kiinnitys pisteet, niin ei tarvitse tuollaisia hihnahässäköitä :D
Kuvien postaamista en edelleenkään harrasta tänne. Jostain syystä luotan lukijoiden mielikuvituksen toimivuuteen, että miltä tuo näyttää.


Fri Aug 19, 2016 7:33 pm
Profile

Joined: Sun Apr 09, 2017 3:55 pm
Posts: 24
Location: Kainuu
Savotan Jääkärireppu on ainakin itsellä osoittanut mainioksi toistaiseksi käytössä, sillä hirveän isoa rinkkaa en itse tarvitse. Ja jos tila tuntuu loppuvt taskujahan siihen saa tarvittaessa, kuten varmaan moni jo intissä käynyt tietää. Itse tykästyin reppuun silloin ja kun kuulin että näitä saa ihan siviiliinkin nykyään niin tuli hommattua, tosin mustana ettei nyt ole liian samannäköinen mitä intissä. Ja huomasin että ko. reppua olisi saatavilla ihan jopa tolla uudella m05 kuviolla, mutta jätän väliin. Vaikka ei se nyt pöljemmältä näytä minusta ainakaan.


Sat May 06, 2017 7:23 pm
Profile
User avatar

Joined: Fri Apr 24, 2015 3:47 am
Posts: 63
Location: Tellus
Vuoden päivät kohta ollut käytössä tuo Lowe alpine sting. Muuta valittamista ei löydy kuin, että sivutaskujen kanssa kantaminen on huono juttu. Tuskaa isommalla kuormalla ja ne on vähän tielläkin. Mutta sitten kun ne irroittaa ja siirtää pakettina rinkan päälle, niin tuntuu ihan erilaiselta. Lyhyillä siirtymisillä ja autossa kun se on, niin pidän taskut omalla paikalla, niin saa tavarat helposti sieltä vedettyä. Kahvit, välipalan ,veden ja keittimen. Ja sadeasun. Se meni toiseen sivutaskuun kun ylätaskun vetskari hajosi. Odottaa korjausfiilistä.. voi olla että laitan vaan siihen pari pientä pistosolkea,kun en siellä mitään pikkuroinaa pidä.

Maalasin rinkan spraylla mustaksi. Imi maalia ihan hirveesti. Olisko 3 purkkia eikä ole vieläkään pikimusta. Joka kohdasta. Mut menee noinkin. Se maastokuviokin on muuten jollain tekniikalla maalattu. Sen takia ne lähinnä haalistuu-maali hilseilee pinnasta vähitellen pois. Kangas itsessään on valkea. Yksiväristen kangas on itsessään varjättyä.


Sun Jul 23, 2017 7:42 pm
Profile
User avatar

Joined: Thu Jan 01, 2015 1:36 pm
Posts: 323
Sitten viime kuuluman olen päivittänyt kantovälineen Berghaus Vulcaniin. Laitoin kaupassa 25 kiloa sisään ja hypin, loikin ja ravistin, säädin ja vatkasin, ja Vulcan oli heittämällä mukavin rinkka jota olen kokeillut.

Sillä huomautuksella etten edes kokeile yli 300 e rinkkaa, vaikka se osaisi lentää. Tunnen tarpeeni ja lompakon rajoitukset. Vulcanilla on hyvä track record, enkä usko että koskaan edes enää raahaan maksimikuormaa kovin kauas.

Tilavuutta on niin etten ikinä ole tarvinnut sivutaskuja. Annan niiden kuitenkin olla paikoillaan koska ne muodostavat sivutunnelin pitkille esineille.

Pienemmällä repullani (30 l Karrimor, edelleen...) menee edelleen soolona vaikka viikon riippumattovarustuksella. Isompaan on sitten helppo survoa perhekupoli ja lasten kamoja.

Laittelin reppujen kaveriksi "hands free"-rintarepun Ribz-firman ideaa apinoiden. Kaksi Savotan yleistaskua rinnakkain, irtoremmivaljaissa. Kuva ois kiva, mutta Photobucket pilasi pelinsä eikä sieltä linkitetä enää mitään :evil: No uskokaa pois, kyseessä on totaalinen ghetto rig eväille, Ohville ja sadeviitalle...


Sun Jul 23, 2017 11:33 pm
Profile

Joined: Sat Jan 03, 2015 9:40 pm
Posts: 290
Kokemukseni mukaan Berghaus Vulcan on yksinkertainen ja toimiva rinkka, mutta koon sopivuudessa oman selän pituuteen on syytä olla tarkka. Oma ylijäämärinkka tuli ostettua liian suuressa koossa (itsellä pitkät jalat/lyhyt selkä) ja säätöjen puuttuessa en sitä saanut parhaimmalla mahdollisella tavalla istumaan selkään. Koska kerrasta en uskonut niin, sama juttu tapahtui kevytreppu GoLite Pinnaclen kanssa. Nykyään suuremmat kantolaitteet ostankin varmuuden vuoksi selänpituuden osalta säädettävinä.

_________________
http://virrastapoimittua.blogspot.fi/


Mon Jul 24, 2017 9:19 am
Profile
User avatar

Joined: Thu Jan 01, 2015 1:36 pm
Posts: 323
Kävinkin kaupassa kokeilemassa selän pituuden. Olen 190 cm mutta Berghausin Cyclops II koko 4 oli liian suuri, eli sama vika kuin sinulla. 3 on just passeli. Näin se kuulemma menee, pienempi on yleensä skaalattavissa isommalle mutta ei toisinpäin. Neloskoossa jäi kämmenen paksuus ilmaa viilekkeen ja hartian väliin vaikka oli aivan tapissa säädöt. Ei olisi millään saanut säätöjä kohdalleen.

Kokeilin myös Atlasta mutta Vulcanissa on paremmat sivukiinnikkeet ja onhan se se ainoa oikea "bergen."


Mon Jul 24, 2017 2:56 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 34 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software. ColorizeIt.