View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Dec 18, 2017 3:05 amReply to topic  [ 27 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
 Asekoteloista ja niiden tarvikkeista yleisesti 
Author Message

Joined: Sun May 10, 2015 9:32 am
Posts: 686
Kiitoksia herroille, pitääpä laittaa tilausta menemään - joskohan sitä tänä vuonna vaikkapa ehtisi paremmin osallistua MPK:n kursseille ja kehittää taitoja niissä ja radalla viihtymällä noin muutenkin, kun työkiireet viikonloppujen osalta hiukan helpottavat.


Thu Feb 09, 2017 8:24 pm
Profile

Joined: Sun May 10, 2015 9:32 am
Posts: 686
MPK:n kursseilla ja radalla on viihdytty: muutamiin sra-kisoihinkin on osallistuttu. Lähinnä siis osallistuttu, ei pärjäilty. Mutta oppia se on kaikki, ja toisaalta kun harrasta tällein metsästys-sra-reserviläistaito-survari-viitekehyksellä, ei toki voi olla kisaaja paras. Geari on kuitenkin kenttäkelpoista ja oluset on jätetty nyt vuoden ostamatta että on varaa investoida.

Entistä enemmän pitäisi toki vielä harjoitella, mutta aika asettaa pahoja rajoituksia. Siksi edetään hiljalleen. Tähän liittyen kysymys: kuinka usein harjoittelette?

Asekoteloistakin on mainittava ettei aivan mene ohi aiheen: hommasin Safarilandin tosiaan keväällä Ogverin suosituksesta ja _EN_ ole katunut sekuntiakaan. Voi pojat, on se niin hyvä entiseen verrattuna.

Seuraava kysymys olisi "asekotelo" lyhyelle pitkälle aseelle. Olen nähnyt että youtubessa kaikenmaailman taktiset soheltajat käyttäjät mp5-tyyppisille aseille koteloita, mutta henkilökohtaisesti en ymmärrä oikein miksi näin on. Jottai näyttäisi swatilta? En ole kokenut tärkeäksi omassa käytössäni, mitä mieltä foorumin asiantuntijat ovat? :-)


Sat Jul 08, 2017 6:05 pm
Profile
User avatar

Joined: Tue Dec 30, 2014 5:11 pm
Posts: 2044
Perheenisa wrote:
...mp5-tyyppisille aseille koteloita...

Öh...miksi, voisin kysyä ja kysynkin: miksi? Yhdelle "operaattorille" lienee kahdessa asejärjestelmässä aivan tarpeeksi hallittavaa ilman että pistoolin lisäksi olisi "väliase" ja varsinainen pääase... Kuulostaa enemmän Marvel-universumin toiminnalta kuin tämän tylsän reaalitodellisuutemme ;)


Sat Jul 08, 2017 9:54 pm
Profile
Tottakai pitää olla kotelo väliaseelle. Ja pumppuhaulikolle reisikotelo sekä miekalle tuppi. Eiku huotra.


Mon Jul 10, 2017 4:51 am
User avatar

Joined: Tue Dec 30, 2014 5:11 pm
Posts: 2044
Uusia tuulia kotelorintamalla, piti ihan käydä Hantauruksen tiskillä asioimassa pyssy kourassa ;) ...noh, pitäähän säädettävä kotelo saada säädettyä juuri omalle aseelle ja edustajahan sen parhaiten osaa kurssit käyneenä...

Nimittäin markkinoille on ilmaantunut uudella GLS lukituksella varustettu Safariland Pro Fit mallisto jonka eri mallit käyvät usealle aseelle, ei vain yhdelle tietylle. Uusi GLS lukitus avautuu kuin itsestään kun käsi kiertyy pistoolin kahvan ympäri: paikalleen asettuva keskisormi painaa automaattisesti lukituksen auki jolloin ase on vedettävissä kotelosta.

Kotelo toimitetaan paddle-tyyppisellä vyökiinnikkeellä, mutta vaihdoin sen saman valmistajan droppivyölenkkiin. GLS näkyy kuvassa liipaisinkaaren alapuolella.

Attachment:
Safariland-578-ProFit.jpg
Safariland-578-ProFit.jpg [ 219.19 KiB | Viewed 2640 times ]


Vaikka kotelo käy useammalle asemallille, pysyy wanha uskollinen CZ kasifemmani varsin tukevasti paikallaan ja GLS lukitusjärjestelmä toimii moitteetta. Muovimateriaali tuntuu hieman heppoiselta verrattuna valmistajan sotamallistoihin, mutta aika näyttää kuinka kauan kestää tämä ryynäämistä.

En ole vielä kokeillut livenä, mutta lukitus vaikuttaa varsin hyvältä innovaatiolta ja tuoteen laatu on normaalia Safarilandia. Hantauruksen hinta 75€.

Valmistajan esittelyvideo:Kunhan saan livetestidataa laitan siitä tänne raporttia...


Fri Nov 17, 2017 8:35 pm
Profile
User avatar

Joined: Tue Dec 30, 2014 5:11 pm
Posts: 2044
Testasin juuri: tähän samaan koteloon (578-683) käy myös 1911 ihan vain tuota säätöruuvia hyödyntämällä. Aika hyvä.


Fri Nov 17, 2017 9:10 pm
Profile

Joined: Sun May 10, 2015 9:32 am
Posts: 686
Kukaties parhaita hankintojani viimeisen kymmenen vuoden aikana on ollut paskan IMIn ammu jalkaasi -kotelon päivitys safarilandiin.

Voi että sitä hymyä, kun pääsi opettelemaan kunnon kotelolla treenaamista! :thumb:


Tue Dec 12, 2017 7:28 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 27 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software. ColorizeIt.