View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Feb 17, 2018 7:33 pmReply to topic  [ 23 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
 Kotivaran ruoasta 
Author Message

Joined: Thu Jan 08, 2015 6:35 pm
Posts: 652
muu uan wrote:
Vaikka ovatkin kolme mailman vahvinta kaveria.


Mitä väliä. Nämä on niitä steroidinorsuja, joilla eliniän odote on jotain 40 vuotta. Jos tämä on ainoa hyväksyttävä vertailutaso voidaan sanoa, että lihaksia ei voi kehittää ilman hevoskuureja.

Kyllä lihasta voi kuitenkin kehittää ilman läskiä ja tämä aihe on jo taputeltu. Se tosin vaatii taitoa ja itsekuria, mutta on täysin mahdollista, sekä myös huomattavan terveellinen vaihtoehto suhteessa perinteiseen räkäbulkkaamiseen. Olen paininut aika monen sikaniskabodarin kanssa, eikä voittaminen ole tyypillisesti todellakan hankalaa; jos selviät niin kauan, että ehdit laskea kymmeneen se on "game over" useimmille körmyniskoille. Hapet loppuu, kun ei ole treenattu muuta kuin vitosta (sekä venäläistä, että toistoa). Ei tietenkään mikään yleispätevä päätelmä.


Mon Mar 06, 2017 5:57 pm
Profile

Joined: Tue Jul 07, 2015 9:08 am
Posts: 9
Tuota pemmikaania olenkin joskus tutkiskellut, saatavuus kehno valmiina vaikka mitä mysli- ja proteiinipatukkaa löytyy. Ehdottomasti harkinnan ja hankinnan arvoiselta kuulostaisi. Rankinta LCD dieettiä en imettäjälle suosittelisi, ihan omasta kokemuksesta, eli mm. jättäisin hedelmät ruokavalioon.

Kehonrakennukseen ottamatta mitään kantaa niin hiilarit on aika hauskoa veikkoja, niihin voi tulla aikamoinen himo, en pitäisi mahdottomana, että tosiaan olis aiemmin annettu sotilaille mielihyvän tuottamistarkoituksessakin. Lapsen saa pienelläkin määrällä ylikierroksille ja aikuinenkin väsähtää nopeiden verensokereiden seurauksena. Rasvan nauttiminen ennen hiilihydraattipitoisia ruokia tasaa sokrujen nousua ja laskua, jolloin voisi kuvitella olevan enemmän hyötyä nautitusta energiasta. Hiilihydraatit aiheuttavat rasvan kertymisen lisäksi monile turvotusta.

Kotivaran rasvat ovat meillä huonenlämmössä säilyviä kasvirasvoja palmusta, kookoksesta, hampusta ja seesamista. Tietääkseni kirkastettu voi l ghee taitaa olla ainoa lämpimässä säilyvä eläinrasva? Kuivattu liha ja kala ovat hakusessa olisivat monikäytöisiä, vähän tilaa vieviä ja kevyitä. Vinkkejä hankintapaikoista otetaan vastaan.


Mon Mar 06, 2017 7:03 pm
Profile
User avatar

Joined: Mon Jan 01, 2018 1:55 am
Posts: 2
Location: Pohjois-Karjala
Marjapolulle ja muillekin laskuri jolla voi suunnitella itselleen kotivaraa. Toivottavasti helpottaa muitakin.


Attachments:
kotivaralaskuri.xlsx [13.84 KiB]
Downloaded 14 times

_________________
Voiko sen korjata?
Tue Jan 02, 2018 3:57 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 23 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software. ColorizeIt.