View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Dec 18, 2017 4:46 pmReply to topic  [ 55 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Tänään telkusta 
Author Message

Joined: Sun Dec 11, 2016 6:32 pm
Posts: 46
Itseki ajattelin katsoa tuon Myrskyn jälkeen sarjan mutta sitten huomasin, että Antti Holma on tähänkin tungettu mukaan. Jostain syystä en voi sietää tätä näyttelijää, joten katsomatta jää.
Netflixissä huomasin sarjan America Unplugged sarja. Mielenkiintoinen sarja miten eri tavoilla jotkut ovat varautuneet sähköttömään tai muuten poikkeavaan tilanteeseen.
Ikävä kyllä tätäkin sarjaa vaivaa amerikkalaisuus, jossa kaikki on liioiteltua ja hurahtanutta. Aika erilaisia varautujia tässä sarjassa on, fiksuista - huru-ukkoihin. Lisäksi monet asiat poikkeavat ainakin omasta varautumisajatuksista. Kuitenkin kun suodattaa hömpän pois, on paljon asiaakin ja mielenkiintoista katsottavaa.


Thu Nov 23, 2017 5:04 pm
Profile

Joined: Sat Jan 10, 2015 4:00 pm
Posts: 344
Onkos joku katsellut tuota Alaskan bush people - sarjaa, joka tulee aamuisin 8-9 ? Alkuun oli tosi pätevän oloista meininkiä, mutta sitten alkoi pännimään kun äiti menetti 12 hammastaan, koska ei uskonut lääkäreihin, mutta usko oli muuten kova. Lapset ovat sekalainen sortti ADHD:ta ja piilohomoa ? ihmeellisellä aksentilla puhuvia tyystin erityyppisiä persoonia. Hyvä osoitus, siitä ettei kaikkia nykymailman kotkotuksia kannata hylätä, se puhelin on hyödyllinen kapistus, jos se toimii erämaassa. Pakkohan tuota on katsoa, josko matchmakeri saisi pojille vaimot :eh:

_________________
parempi nötkötti maakätkössä kuin 10 purkkia saunanlauteilla


Fri Nov 24, 2017 7:53 am
Profile

Joined: Thu Jan 01, 2015 6:14 pm
Posts: 516
Nuo kaikki taitaa olla enempi vähempi tuotannon ehdoilla tehtyjä, taustat ei aina ole totta eikä perheenjäsenet perhettä. Jotain pitää ohjelmassa tapahtua niin käsikirjoitetaan väljästi, lasketaan lauma irti ja katsotaan mitä tapahtuu. Katsoin tuota puskaperhettä ja en muista oliko se vai joku sen perään tullut ohjelma missä äijä kampesi kaminaa uuteen tupaan ja kehui muijalle miten kohta tarkenee, no ainakin siinä saa lämmintä kun pilkkoo puita koska selvästi seinien ylänurkista paistoi päivä läpi. Tuskin siinä oikeasti kukaan asuu. Samoin se puskaperheen rakennushomma oli hiukan erikoisen oloista, en oo ammattilainen mutta olisin odottanut että lankkulattian alle laitettaisiin jotain eristettä? muutenkin vähän uudisraivaajatyyliin puuhasteltiin taloa. Onhan nämä joskus ihan hauskoja katsoa mutta eihän ne ihmiset voi oikeasti olla sellaisia pilapiirroshahmoja joilla jokavuotiset asiat tuottaa kauheaa draamaa ja vähän väliä ollaan minuuttien päässä tuhosta.


Fri Nov 24, 2017 10:57 am
Profile
User avatar

Joined: Tue Dec 30, 2014 5:03 pm
Posts: 108
Location: Syrjässä valtavirrasta
Yhden jakson kattonu, mutta ensimmäinen ajatus oli, että miten muka yksi peura ja 4-5 kanaa riittäisi usean henkilön perheelle talven ruuaksi..


Tue Nov 28, 2017 5:49 pm
Profile

Joined: Sun Feb 22, 2015 5:34 am
Posts: 466
Vapaainsinööri wrote:
Yhden jakson kattonu, mutta ensimmäinen ajatus oli, että miten muka yksi peura ja 4-5 kanaa riittäisi usean henkilön perheelle talven ruuaksi..

Jos on tosi lyhyt talvi? esim teneriffalla.


Wed Nov 29, 2017 6:35 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 55 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software. ColorizeIt.